Ochrana osobních údajů dle GDPR

Společnost AGRICO, s.r.o., IČO: 49286838, se sídlem Čapkova 802, Týniště nad Orlicí 517 21, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka C 4215 (dále jako „správce") si vás dovoluje informovat o tom, jak a proč zpracovává vaše osobní údaje.
 
  • Vaše osobní údaje budeme zpracovávat v rozsahu, v jakém je to potřeba pro účely vzájemných obchodních vztahů, tedy zejména pro účely předsmluvních jednání a následného plnění uzavřených smluv. Jedná se zejména o kontaktní a identifikační údaje (jméno a příjmení, datum narození, adresa bydliště) a další údaje potřebné pro plnění smlouvy.
  • Účelem zpracování vašich osobních údajů je pouze jejich využití v rámci vzájemných obchodních vztahů k plnění uzavřených smluv, resp. po ukončení spolupráce ochrana pro případ soudního sporu, dále také k marketingovým účelům.
  • Právním základem zpracování je plnění smlouvy mezi námi jako správcem a vámi jako zákazníkem, subjektem údajů, a zároveň ve vztahu k některým daňovým a účetním předpisům též plnění právní povinnosti. Osobní údaje zpracováváme v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (GDPR).
  • Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu nezbytně nutnou pro splnění smlouvy a dále 10 let po zániku smlouvy z důvodu naší ochrany v případném soudním sporu, což odpovídá objektivní promlčecí lhůtě. Některé z osobních údajů zpracováváme po dobu pevně stanovenou zvláštními právními předpisy, zejména v oblasti daňové a účetní.
  • K vašim osobním údajům budou mít přístup pouze naši zaměstnanci, příp. externí účetní, daňoví a právní poradci, kteří dostávají tyto osobní údaje jen v nezbytném rozsahu a kteří jsou vázáni povinnou mlčenlivostí. Nepředáváme osobní údaje jiným třetím osobám, s výjimkou státních institucí (zejména finanční úřad) při plnění právních povinností.
  • Můžete nás jako správce kontaktovat na emailu: agrico-sro@agrico-sro.cz či písemně na adrese naší provozovny (Čapkova 802, 517 21 Týniště nad Orlicí). Správce je oprávněn požadovat prokázání vaší totožnosti za účelem zamezení přístupu neoprávněným osobám k vašim osobním údajům.
  • V souladu s GDPR máte právo opravit či doplnit osobní údaje, požadovat omezení zpracování, vznést stížnost proti zpracování osobních údajů, požadovat přenesení údajů, přístupu ke svým osobním údajům, být informován o porušení zabezpečení osobních údajů, právo výmazu a další práva stanovená v GDPR.
  • Máte právo podat stížnost týkající se zpracování osobních údajů nebo neplnění povinností správce plynoucích z GDPR k dozorovému úřadu. Dozorovým úřadem je v ČR Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz.
  • Vaše osobní údaje poskytujete dobrovolně, nicméně bez nich není možné uzavřít smlouvu. Pokud se tedy rozhodnete s námi smlouvu uzavřít, je poskytnutí osobních údajů pro uzavření a plnění smlouvy povinností jak zákonnou, tak smluvní.

Kontakty

Zahradní centrum
Po - Pá: 8 - 17 hod
So:   9 - 12 hod
Servisní centrum
Po - Pá: 7 - 15:30 hod
Voklik 976
517 21
Týniště nad Orlicí
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu. Více informací o Cookies.